
五感を刺激し、さらに六感・七感へとその余韻は広がりを見せるでしょう。
皆さまが持っている全ての感覚を刺激します。
「ミクソロジー」と「素材」の新たなる体験をお楽しみください。
*ミクソロジーとは、「Mix(混ぜる)」と「Ology(~論)」を組み合わせた造語です。
フルーツや野菜、ハーブ、スパイスなどの素材を活用して作る、新しいスタイルのカクテルを指します。
日程 | 2025年6月6日(金)~8月31日(日) |
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時間 | 17:00~23:30(L.O 23:00) |
料金 | ALL ¥1,900- |
カクテル紹介
ミントが見えないミント溢れるモヒート
透き通った爽やかな外観のこのカクテルから溢れ出るミントの香りが新感覚のモヒートを演出。清涼感溢れるミントの香りはどこから!?A refreshing twist on the classic mojito—this crystal-clear cocktail surprises with an invigorating burst of mint aroma. But where does that cool, crisp mint fragrance come from? Discover the secret behind this new sensation.
(Bacardi Superior, Fresh Mint, Super Citrus Juice, Soda)

生ハムとエスプレッソのハムコーク、キャビアオリーブを添えて
本来廃棄となる生ハムの脂をエスプレッソの豆とともにウィスキーに漬け込んだコークハイ。まるで生ハムを食べながらコークハイを飲んでいるかのような錯覚に陥る一杯。This coke high is made by soaking the fat from the prosciutto ham, which would normally be discarded, in whisky along with espresso beans. The drink gives the illusion of drinking the coke high while eating the prosciutto.
(Ham Fat Washed Bushmills Black Bush with Espresso Aroma, Cola, Caviar Olive Oil)

生姜とパイナップルのキャラメル六サワー、黒七味と共に
国産ジン「六(ROKU)」に生姜とパイナップルの皮を加え、キャラメルの豊かなコクと酸味との相性が抜群のサワーカクテル。ピリッとした辛味に広がるアロマをもつ黒七味とのバランスもぜひお楽しみください。ROKU, a domestic gin, is combined with ginger and pineapple peel to create a sour cocktail with the richness of caramel and a perfect match with the acidity of the gin. Please also enjoy the balance of the black seven spice with its aroma spreading to a tangy spiciness.
(Roku Fresh Ginger & Pineapple Skin Infusion, Fresh Lemon Juice, Caramel, Egg White Powder, Black Shichimi)

※写真はイメージです
※表記の料金には税金・サービス料が含まれております。
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TEL : 0476-33-0333(テラス バー)
